Innovaatioita ilmassa

Falmec on kehittynyt pienestä tuotantoyhtiöstä liesituulettimien suunnittelun ja valmistuksen johtavaksi tekijäksi, niin Italian kansallisella, kuin kansainväliselläkin tasolla. Tutkimuksen eturintamassa oleminen, tuotannon joustavuus, uusien teknologioiden jatkuva kehittäminen ja käyttöönotto yhdessä luovuuden kanssa antavat Falmecin tuotteille merkittävän arvonlisän. Falmecin ainutlaatuinen yhdistelmä italialaista designia ja huipputeknologiaa ovat tehneet yrityksestä maailmankuulun.

Kauniita innovaatioita keittiöön

Teknologia ja muotoilu
Innovaatio. Esitykset. Energiatehokkuus. Helppo asennus. Suunnittelu.

Nämä ovat Falmecin tuotannon keskeisimmät käsitteet. Estetiikka sekä materiaalien ja teknologioiden kehitystyö ovat meille yksi kokonaisuus. Vain siten on mahdollista saavuttaa paras mahdollinen yhteisvaikutus. Falmecin tuotteet tyydyttävät kaikkia aistejamme. Tehokas imu poistaa tehokkaasti ylimääräiset hajut. Hienostunut muotoilu ja laadukkaat materiaalit miellyttävät silmää ja tuntuvat hyviltä. Erittäin vaimeat käyntiäänet ovat lepoa korville.

Valmistettu Italiassa
Valmistettu Italiassa

Kaikki Falmecin luomusten työvaiheet alkuhahmotelmista lopulliseksi tuotteeksi tehdään yhtiön tiloissa Venetsian lähellä. Tuotteemme valmistetaan Italian parhaiden perinteiden mukaisesti. Tämä takaa huippulaadun niin muotoilun, materiaalien kuin kokoonpanonkin osalta.

Valittu teräs
AISI 304 ruostumaton teräs

Falmecin käyttämässä AISI 304 teräksessä on 18% kromia ja 8% nikkeliä. Se on hygieenistä, helppo puhdistaa ja korroosionkestävää, kuten suolasuihkutustestit osoittavat. AISI 304 on kaikkein paras materiaali liesituulettimiin.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (Lue kaikki)

Falmec spa
Via dell'artigianato, 42 - 31029 Vittorio Veneto TV - Italia.
Fax 0438 501531 - P.Iva 02344900267 - Reg. Imprese e Cod. Fiscale TV02344900267 - Cap. Soc. € 416.000,00